dilluns, 7 de setembre del 2015

Faena feta i missió sentenciada, per als informatius.

Ara els toca moure fitxa a altres; però a Síria hauran de confrontar dos “ossos molt durs de rosegar”: la determinació de resistència del poble sirià i el suport de Rússia.

S'han fartat de mostrar-nos a les víctimes del conflicte i ara van posar la seua càrrega mediàtica treballant a tot vapor, aprofitant la trista imatge del xiquet de la platja; però no ho fan per a conscienciar-nos des d'un punt de vista humà, ens preparen perquè "comprenguem" i acceptem una intervenció militar de la banda terrorista OTAN perquè els seus sicaris sobre el terreny no poden fer molt més, a més de tallar caps i posar cotxes bomba a Damasc.

Les fotos mostren, segons aquest pamflet imperialista, les atrocitats comeses per l'Exèrcit sirià, i "denuncien" de manera molt més suau, a l'Estat Islàmic perquè saben que va ser forjat al Despatx Oval de la Casa Blanca. Fotos tals com que l’exèrcit de Síria destruix ciutats sanceres i les tropes de l’EI desfilen tranquil·lament en els seus superjeeps i les seues banderes. No vaig a ficar cap imatge ací, podria traure algunes molt horripilants i no ho vull per a este bloc.

Batallons de l'Estat Islàmic campen per la ciutat de Raqqa, un dels punts essencials controlats pels yihadistes. La imatge és de juny d’este any. Els integristes imposen la seua llei per on van, obligant als civils a complir les seues ordres. (Què mal dissimulen... ni un decapitació, ni un criminal devorant cors).




Kobani era la ciutat del xicotet Aylan i la seua família, un enclavament a la frontera de Turquia i Síria amb àmplia presència de kurds -com ells-, en què els combats entre els residents i l'Estat Islàmic han estat molt intensos, sobretot en l'últim any i mig. La coalició aliada, liderada pels EUA, ha atacat la zona des de l'aire per intentar reduir el poder islamista. (Clar home, clar ... si no arriba a ser per la coalició, Kobani seguiria en mans de l'EI (i els seus sinònims , toca't el nas).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada